BinBin, 9.2 milyar TL değerlemeyle Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı!

Yenilikçi mikromobilite şirketi BinBin, 9.2 milyar TL değerleme ile Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da halka açıldı. Halka arz sürecine 279 bin yatırımcı katıldı ve arz büyüklüğünün 1.4 katı kadar talep geldi.

Yenilikçi ve sürdürülebilir ulaşım hizmetleri sunan Bin Ulaşım Teknolojileri (BinBin), Borsa İstanbul’da gong töreniyle halka açıldı. Halka arz süreci, Bulls Yatırım liderliğinde gerçekleşirken, şirket 9.2 milyar TL değerlemeyle Yıldız Pazar’da işlem görmeye başladı. Halka arza 279 bin yatırımcı katılırken, toplamda arz büyüklüğünün 1.4 katı kadar talep geldi.

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, törende yaptığı konuşmada, Bin Ulaşım’ın hem yerel hem de uluslararası alanda önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı ve halka arzın sürdürülebilir çevreci projelere yatırım yapma fırsatı sunduğunu belirtti.

MIKROMOBILITEDEN TEKNOLOJIYE: BINBIN BÜYÜME YOLUNDA

Bulls Yatırım Genel Müdürü Burak Salman, BinBin’i sadece bir mikromobilite şirketi olarak değil, teknolojiye dayalı bir veri işleme şirketi olarak gördüklerini söyledi. BinBin Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Abdik ise, halka arzın ardından yeni yatırımlarla büyümeyi sürdüreceklerini ve ulaşıma yönelik yeni teknolojiler geliştireceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.