Bir Çiftin Cinsel İlişkisi Mahalleyi Ayağa Kaldırdı: Komşuları Kayda Alıp İnternette Paylaştı!

Bir çiftin cinsel ilişki sırasında çıkardığı yüksek ses, tüm mahalleyi harekete geçirdi. Bu sesler, komşuları tarafından kaydedilerek internete sızdırıldı. TikTok gibi platformlarda paylaşılan bu video, kısa sürede geniş kitlelerce izlendi ve tartışma yarattı.

Bir çift, ilişkiye girdikleri sırada yüksek sesle çıkardıkları sesler nedeniyle komşularının dikkatini çekti ve bu durum sadece komşularına utanç vermekle kalmadı. İlgili anları kaydeden bir TikTok kullanıcısı, bu görüntüleri sosyal medyada paylaşarak olayın dünya çapında yayılmasına sebep oldu.

Sosyal medya kullanıcısı, komşularının cinsel ilişki sırasında çıkardığı seslerden rahatsız olduğunu belirterek, bu anları paylaştı. Caddenin karşısındaki evinden komşularını kaydeden kullanıcının paylaşımı 100 binden fazla beğeni aldı. TikTok'ta 'Thegirlwiththenoseandeyes' adı altında paylaşılan görüntülerde, "Netflix & Chill" notuyla sesler kaydedilirken kullanıcı, gülmeme çabası içinde olduğunu belirtti.

Kısa sürede popüler olan 44 saniyelik video, sosyal medyada yayıldıktan sonra kullanıcılar yorumlarını paylaştı. Bir kullanıcı, "Bunu pencereden duysaydım gerçekten ağlardım" yorumunu yaparken, bir diğeri "Muhtemelen bütün mahalle duymuştur" şeklinde yorumda bulundu.

Komşularının ilişkisini bitirmesini bekleyerek alkışlamak için penceresini açan kullanıcı, komşularına "woooh" diye bağırarak ve alkışlayarak tepki gösterdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Damağınıza Kaya Tuzu Koyup Bekleyin: İnanılmaz Faydaları Japon Doktorlar ve Canan Karatay'dan!
Gençlere Muhteşem Fırsat: 36 Bin Ücretsiz Bilet Hediyesi!
Cüneyd'in Kızıl Goncalar'da Aldığı Ücret Ortaya Çıktı! Düşük Ücret İddiaları Şok Etti!
Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılıyor Mu?
Meteoroloji’den 5 kent için sarı kodlu uyarı