Bir çocuğun yırtık ayakkabılarını gören İmamoğlu gözyaşlarına hakim olamadı

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Zeytinburnu'nda semt pazarını ziyaret etti. Vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Zeytinburnu'nda semt pazarını ziyaret etti. Vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, duygusal anlar da yaşadı. İmamoğlu yanına gelen bir çocukla sohbet etti. İmamoğlu, çocuğun ayakkabılarının yırtık olması nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı.

23 Haziran seçimleri yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, çarşı pazarda vatandaşlara bir araya gelmeye devam ediyor. İmamoğlu'nun bugünkü adresi Zeytinburnu'nda bir semt pazarı oldu. İmamoğlu, pazarda yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşlar ve pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu, bol bol da fotoğraf çektirdi. İmamoğlu'nun pazar ziyareti duygu dolu anlara da sahne oldu.

İmamoğlu pazarda karşılaştığı bir çocukla bir süre sohbet etti. İmamoğlu'nun sorması üzerine küçük çocuk 6 kardeş olduklarını, anne babasının karton toplayarak geçimlerini sağladığını söyledi. İmamoğlu bu sırada çocuğun ayakkabılarının yırtık olduğunu fark etti. Küçük çocuğun abisini yanına çağıran İmamoğlu, kulağına fısıldayarak kardeşinin ayakkabılarının yırtık olduğunu belirtti. Çocuğun cebine para koyan İmamoğlu, parayı annelerine vermeleri yönünde tembihleyerek kardeşine ayakkabı almalarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı