Bir çocuk hareket halindeki otomobilin kapısından düştü

7 yaşındaki bir çocuk, Bartın'da hareket halinde olan bir otomobilin açılan arka kapısından hızla yere düştü. Çocuk herhangi bir şekilde yaralanmadan kurtuldu. Düşme anları kameralara detayları ile yansıdı. Olay anı, kamerada net bir biçimde görüldü. Çocuk ise bir süre boyunca olayın şokunu yaşadı.

Bartın-Ankara yolunun Çatmaca Kavşağı adlı mevkisinde Bartın'a doğru giden sürücünün adı ve plakası öğrenilemeyen otomobilin arka koltuğunda yolculuk eden 7 yaşında bir çocuk, aniden kapının açılması ile yere düştü.

ÇOCUĞA HERHANGİ BİR ZARAR GELMEDİ

Sürücü durumu fark etti ve aracı acilen durdurdu. Araçtan inerek yere düşen çocuğun yanına hızlıca koştu ve çocukla ilgilenmeye koyuldu. Olayda çocuk yara almadı. Sürücü ise çocuğu kucağına alıp otomobile yeniden bindirdikten sonra yoluna hiç beklemeden devam etti.

OLAY BİR OTOMOBİL KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Çevrede yer alan bir araç kamerası, olayı tüm ayrıntıları ile kaydetti. İzlenen görüntülerde çocuğun aniden kapının açılması ile yere düştüğü ortaya çıktı. Olay, kısa bir süre içerisinde yaşandı ve kimseye bir zarar gelmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.