Bir Darphane Gibi! Aşiret Düğününde Takılan Paralar Görenleri Şaşırttı: 15 Kişi Yetişemedi

Aşiret düğünlerinin meşhur görüntüleri yine şaşırttı. Bir düğünde takılan altın ve paralar, adeta bir darphane atmosferi oluşturdu. Gelinin takıları, 15 kişi tarafından sayılsa da hala yetişilemeyen görüntüler sosyal medyada olay oldu. İşte o anlar...

Aşiret düğünlerinden ilginç bir görüntü daha gün yüzüne çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda, darphane havası estiren düğünde takılan paralar adeta havada uçuştu. Hakkari'de gerçekleşen olay, 15 kişinin uzun bir süre boyunca takılan paraları sayma çabasıyla öne çıktı. Videonun viral olmasının ardında, düğünde adeta para yağmuru yaşanması ve katılımcıların paraları saymak için yoğun bir çaba sarf etmeleri yatıyor. Sosyal medya kullanıcıları, darphane benzetmesi yaparak paylaştıkları görüntülerle olaya dikkat çekiyorlar.

11 MİLYON TL DEĞERİNDE PARA VE ALTIN TAKILDI

Aşiret düğününde gelin ve damada takılan milyonlarca lira para ve altın sosyal medyada gündem oldu. 15 kişinin parayı saydığı görüntülerde 5.3 milyon lira para takılırken, bir milyon TL değerinde altın takıldığı söylendi. Damadın babası geline 4.5 milyon değerinde takı taktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı!
Yaşlanınca insanların pişmanlık duydukları “keşkeler”
Yumuşacık havluların sırrı tenis topundan geçiyor!
10 Mayıs: Tarihte bugün ne oldu?
Fotoğrafta İlk Gördüğünüz Hayvan Sizin Karakterinizi Ele Veriyor!