Bir dönemin çocuk yıldızı yaşamını yitirdi

Ekrana damga vuran yapımların unutulmaz yüzü, dönemin parlayan çocuk yıldızı Batuhan Berkay Göksu, genç yaşta hayatını kaybetti. Göksu, 2000'li yılların başlarında 'Baldız Geliyorum Demez' ve 'Seni Yaşatacağım' gibi dizilerdeki rolleriyle hatırlanıyor.

2000'li yılların başlangıcında "Baldız Geliyorum Demez", "Seni Yaşatacağım" gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Batuhan Berkay Göksu, 33 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Bir dönemin popüler dizilerinde yer alan çocuk oyuncu Batuhan Berkay Göksu, İstanbul'da 1 ay süren kanser tedavisi sırasında yaşamını yitirdi. Seni Yaşatacağım dizisinde "Can" karakterine yaşam veren Göksu; Nurseli İdiz, Can Gürzap, Berna Laçin, Yetkin Dikinciler gibi isimlerle rol almıştı.

BATUHAN GÖKSU KIMDIR?

12 Mayıs 1990 senesinde Bakırköy'de dünyaya geldi. 2002 senesinde ekranlarda yer alan 'Seni Yaşatacağım' dizisinde Yetkin Dikinciler, Can Gürzap, Berna Laçin, Aliye Uzunatağan gibi isimlerle kamera karşısında yer aldı. Ardından Nurseli İdiz ve Nail Kırmızıgül'ün başrolünde olduğu 'Baldız Geliyorum Demez' dizisinin kadrosunda yer aldı.

Oyunculuğu bırakan Göksu, kariyerine yazılımcı olarak devam etti. 12 Nisan 2014'te yaşamını Yasemin Göksu ile birleştirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Göksu, 10 Mart'ta tedavi görmüş olduğu hastanede hayata gözlerini yumdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Tekin'den Eğitimde Şiddet Açıklaması: Cezaların %50 Artırılması Talebi
Toz fırtınası Türkiye ye geliyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat tarih verildi!
Bankadan para gönderecekler dikkat değişti: Tüm bankalarda yeni sistem!
Arka Sokaklar Kadrosuna Bir Yıldız Oyuncu Daha!
Pelle Duveblad: Irak'tan Bisikletle Diyarbakır'a Unutulmaz Bir Yolculuk