Bir festival daha iptal edildi; Belediye Başkanı Karaca'dan tepki geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 1-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

Türkiye’de festival yasakları devam ediyor. Şimdi de Muğla Valiliği, Fethiye’de 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest’i iptal etti. Milyon Fest Fethiye’ye bu sene 16 ünlü sanatçının katılımı planlanmıştı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEPKİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, valiliğin kararına tepki gösterdi. Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor” dedi.

Alim Karaca, Milyon Fest Fethiye’nin iptal edilmesini “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük. Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum” diyerek duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlik Operasyonu: İzmir'de 52 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı
Emekliler artık o avantajlardan faydalanabilecek
İçişleri Bakanı: 77 Şehirde Silah Kaçakçılarına Karşı Kapsamlı Operasyon
İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı