'Bir hafta boyunca idrarımdan kan geldi'

Sosyal medyada yayınladığı bir videonun ardından Kuzey Kıbrıs tarafından sınırdışı edilen ve Türkiye'ye gelir gelmez havalimanında saldırıya uğrayan Şansal, ardından tutuklanmıştı.56 gün cezaevinde kalan Şansal, tahliye...

Sosyal medyada yayınladığı bir videonun ardından Kuzey Kıbrıs tarafından sınırdışı edilen ve Türkiye'ye gelir gelmez havalimanında saldırıya uğrayan Şansal, ardından tutuklanmıştı.

56 gün cezaevinde kalan Şansal, tahliye edilmesinin ardından Cumhuriyet gazetesinden Seyhan Avşar'a konuştu.

"Uluslararası organize bir suç örgütünün lincine maruz kaldım" diyen Şansal, "Ayakkabılarım çıktı. Şu an dişlerim sallanıyor. Vücudumdaki yaralar yeni yeni iyileşmeye başladı. Bir hafta boyunca idrarımdan kan geldi. TGS ve Türk Hava Yolları (THY) ve TAV işletmeleri bunun hesabını verecek" dedi.

"Bir parti başkanının kellesini isteyen adam serbest. Atatürk, Türk’e benzemiyor diyen adam serbest. Oluk oluk kan akıtacağız diyenler serbest. Okul kantininde öğrenciyi bıçaklayan kişi serbest. Kuran kurslarında çocukları istismar edenler serbest..." diyerek yaşananlara tepki gösteren Şansal, "Bir takım insanlar tarafından diğer insanların hedef gösterilmesi, toplum mühendisliği yapılması, tetikçilik yapılması dehşet verici... Bu bir dönem, bugünlerde geçecek. En önemli şey Türkiye Cumhuriyet’inin itibarsızlaştırılması. Hukuk içi boş bir çuvaldır. Ne doldurursanız, onu geri alırsınız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!
Kocaeli’deki bir fabrikada grup seks skandalı: Soruşturma başlatıldı!
Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!
Farah Zeynep Abdullah İmaj yeniliği ile göz doldurdu! 'Çok yakışmış'