Bir Hande Ataizi Vakası Daha! Dilara Aksüyek Kendini Tuvalete Kitledi, Skandal!

Dilara Aksüyek cafede ağlarken kameralara yakalandı. Ardından mekânın tuvaletine koşup kendini kilitledi. Skandal olay yaşandı. Mekanda olay çıkaran Dilara Aksüyek, mekanda olay çıkarmaya devam etti. Son dakika..

Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde "Şadiye" ve "Mahfiruze Sultan" dizilerinde Narin Merhamet'in kız kardeşini canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek, magazin dünyasını sarsan önemli bir olay yaşadı.

Dilara Aksüyek, önceki gece Cihangir'de arkadaşlarıyla birlikte oturduğu kafede ağladı. Oyuncu flaşlara tepki göstererek yüzünü kapattı. Daha sonra olay yerindeki tuvalete koşarak kendini içeriye kilitledi.

Murat Ceylan'a aşık olduğu iddia edilen Aksüyek, daha sonra hızla olay yerinden ayrıldı. Oyuncu, "Biraz üzüldüm o yüzden. Şimdi eve gidiyorum. Sen gitmesen sorun olur mu? Kötü bir haberim var o yüzden ağladım. Bu benim en doğal hakkım." Bunun Murat'la ne alakası var? Üzücü bir şey oldu, ağladım, hala ağlıyorum. Şimdi evimin önündeyim, bunu neden yapıyorsun? "Neden yanıma gelip beni rahatsız ediyorsunuz?" diyerek sitemini dile getirdi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.