Bir "Kadere bak, kadere.." vakası: Önce Nizamettin Şahin, Şimdi Fatih Nurullah..

12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Fatih Nurullah'ın, daha önce Nizamettin Şahin isimli bir çocuk istismarcısıyla da fotoğrafları çıkan ve yakın oldukları iddia edilen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile görüntüleri ortaya çıktı.

Haber Merkezi Özel / ABC Gazetesi

Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğu için tutuklandı. Tutuklamanın ardından ortaya çıkan olaya dair detaylar mide bulandırırken Nurullah'ın önce Kadir Mısıroğlu ile daha sonra da görevden istifa etmek zorunda kalan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek ile görüntüleri ortaya çıkmıştı. Son olarak ise daha önce yine bir çocuğa istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanan Nizamettin Şahin ile görüntüleri bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile görüntüleri gün yüzüne çıktı.

Görüntüleri sosyal medya platformu Twitter üzerinden 2 Kasım 2014'te resmi hesabından paylaşan İbrahim Melih Gökçek, ''tweet''inde, "KARŞIMDA SAVCI SAYAN VE FATİH NURULLAH HOCA VAR..İŞTE FOTOLARDAN BİR KOLAJ. İSMİ SAYILANLARIN HEPSİ NİKAH MASASINDA" notunu düştü.

İşte o Tweet:

 

Paylaşılan fotoğraflarda Uşşaki Şeyhi Fatih Nurullah ve Savcı Sayan'ın yan yana oturduğu görülürken, olayın, Savcı Sayan'ın çevresinde gün yüzüne çıkan ikinci "çocuğa cinsel isismar" vakası olması dikkatlerden kaçmadı.

Önce Nizamettin Şahin, Şimdi Fatih Nurullah..

Nizamettin Şahin ile görüntülerinin çıkması üzerine yalnızca bir fotoğrafta beraber olduklarını iddia eden ve ABC Gazetesi'ne hakaretler savuran Savcı Sayan'a, Nizamettin Şahin ile ''yakın'' diğer fotoğrafları yayınlayarak cevabı yine ABC Gazetesi vermiş ve Sayan bir daha bu konu üzerine konuşmamayı tercih etmişti. Sayan'ın etrafında beliren "Çocuğa Cinsel İstismar" nedeniyle tutuklanan ikinci sima olan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah ile başka fotoğrafları olup olmadığı merak konusu olurken, Ağrı Belediye Başkanı henüz konuya dair bir açıklama yapmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Savcı Sayan ile boy boy fotoğrafları vardı: Çocuk istismarcısı Nizamettin Şahin hakkındaki iddianame kabul edi
Çocuk istismarında savcılık fezlekeyi hazırladı: Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah için istenen ceza belli
Turgay Yıldız'ın midesi bulandı, videoyu kapattı: İşte "Alçaki Şeyhi" !

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır