Bir otobüs dolusu AKP'liye pazarı dar ettiler: Geldikleri gibi gittiler!

ABC Haber MerkeziAKP İzmir Kadın Kolları, dün Twitter'daki resmi hesabından "Bugün Urla ilçemizdeyiz. İlçe kadın kollmızla birlikte ilçemizin köylerinde sokak taraması ve çat kapı ziyaretler gerçekleştirdik" ifadeleriyle Urla'daki...

ABC Haber Merkezi

AKP İzmir Kadın Kolları, dün Twitter'daki resmi hesabından "Bugün Urla ilçemizdeyiz. İlçe kadın kollmızla birlikte ilçemizin köylerinde sokak taraması ve çat kapı ziyaretler gerçekleştirdik" ifadeleriyle Urla'daki 'Evet' çalışmasından fotoğraflar paylaşmıştı. Fotoğraflarda sadece AKP önlüklü kadınların olması, çevreden herhangi bir desteğin görünmüyor oluşu dikkat çekti. Bu bir yana, Urla'ya yapılan 'çat kapı' ziyaretten önemli bir başka detay ortaya çıktı.

İzmir'in Urla ilçesindeki halk pazarına, ilçe dışından taşınan ve ilçede Cuma günü kurulan pazarda 'Evet' çalışması yapmak isteyen AKP'li kadınlar, pazarda tepkisiyle karşılandı. 'Çat kapı' gelen AKP'liler, yine 'çat' diye; geldikleri gibi gittiler.

İzmir'in Urla ilçesinde, 7 Kasım 2015 seçimlerinde yüzde 61'lik oy oranıyla CHP birinci parti olarak çıkmıştı. Aynı seçimde AKP yüzde 21'lik oy oranına sahipti. AKP'nin İzmir'in birçok bölgesinde olduğu gibi Urla'da da teşkilatının çalışma yapacak gücü bulunmuyor. Bu nedenle, Urla'ya referandum çalışması yapmaları için AKP'li taşınıyor. 

Dün de Urla pazarına getirilen bir otobüs dolusu AKP'li kadın, pazarda 'evet' bildirisi dağıtıp propaganda yapmak istedi. AKP'liler beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştılar. 

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, pazarda çekilmiş bir videoyu "İzmir'den bir otobüs dolusu AKP'li kadının Urla pazarına gelip referandum çalışması yapması ve Urla halk orkestrasının kısa yanıtı... #Hayır" ifadeleriyle paylaştı. 

'Urla halk orkestrası' AKP'lileri pazardan böyle kovdu:

Bu paylaşımlar AKP İzmir Kadın Kolları'nın resmi Twitter hesabından. Her gün başka bir ilçeden yapılan paylaşımlara dikkatle bakıldığında aynı kişilerin ilçe ilçe gezdiği görülüyor:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankaralıları sevindirecek haber meteorolojiden geldi! 7 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
Atama İddialarına Yanıt: Bozbey, Gençleri Siyasete Kazandırmalıyız!
Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüştü
Bir sigara grubuna zam geldi: İşte güncel sigara fiyatlar
Altın kahini uyardı: Gram altında yeni rekora hazır olun!