Bir PlayStation efsanesi daha PC’ye gelebilir

Oyun sektörünün de bildiği üzere basit bir kural vardır. PlayStation oyunları, PlayStation’a özel kalır. Bu kural yıllardan beri değişmedi. Ta ki geçtiğimiz yıla kadar. Sony ilk etapta PS3 için çıkmış birkaç yapımı PC için yayınladı.

Ardından da PS4 için çıkmış bazı oyunların PC için geleceği belirtildi. Fakat bu oyunlar içerisinde PlayStation ile özdeşleşmiş olan yapımlar yoktu. Bu da Sony’nin devam ettirmeyi düşünmediği serileri PC’ye getirdiği şeklinde yorumlandı.

Fakat geçtiğimiz gün 2018 çıkmış ve devamı hali hazırda gelişim aşamasında olan God of War’ın PC için listelenmesiyle olayın rengi tamamen değişti.

God of War’ın PC için duyurulmasıyla birlikte Sony’den olan beklentiler büyüdü. Artık Sony’nin PlayStation’la özdeşleşmiş diğer oyunları da PC’ye getireceği düşünülüyor. Bu oyunların başında ise Uncharted bulunuyor.

İddialara göre Sony önümüzdeki süreçte Uncharted serisini de PC’ye getirmeyi planlıyor. Hatta ilk 3 oyunun bir paket halinde satışa sunulacağı, 4. Oyunun ise sonraki dönemde ayrı bir yapım gibi raflardaki yerini alacağı da söylentiler arasında.

Bu söylentilerin çok da asılsız olduğunu varsayamayız. Keza God of War gibi bir yapım PC’ye geldikten sonra diğer PlayStation oyunlarını da PC’de görebiliriz.

Facebook tarihe mi karışıyor?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!
İnternette bu şifreleri kullanıyorsanız geçmiş olsun!
Instagram'dan Bazı İçeriklere Sınırlama Geldi! Paylaşımları Görmek İçin İzin Verilmesi Gerekiyor!