Bir şüpheli kadın ölümü daha! Cansız bedeni evde bulundu

İzmir'de yakınları tarafından bir süredir kendisinden haber alınamayan 3 çocuk annesi kadın, dayısının evlerini kontrol etmesi üzerine ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri girdi. Evin içinde yeğenin cansız bedenin gören adam şok yaşadı. 

İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Adalet Mahallesi'ndeki bir binada meydana gelen olayda, iddiaya göre, eşi ve çocukları ile 2 gün önce Kütahya'ya giden ve evde yalnız kalan Tuğba Karaçam'a bir süredir ulaşamayan dayısı Mehmet Y., hayatından endişe ederek Karaçam'ın evine gitti.

KAPIYI KIRARAK İÇERİ GİRDİ

Defalarca evin kapısını çalmasına rağmen epilepsi hastası olduğu ileri sürülen Tuğba Karaçam'a ulaşamayan dayı Mehmet Y., kapıyı kırarak evin içerisine girdi. Yeğeninin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören Mehmet Y., durumu polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Karaçam'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan, ev hanımı Tuğba Karaçam'ın 2 yaşında kızı, 4 ve 10 yaşında da 2 oğlunun olduğu öğrenilirken, Karaçam'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerince şüpheli ölüm üzerine soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
Japonya’da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!