Bir yıl önce sevgilisini rehin almıştı, bugün de çatıda silahla dehşet saçtı

Bir binanın çatısına tırmanarak rastgele ateş açan ve polis ekiplerine güçlük çıkaran bir şahıs, yaklaşık dört saatlik bir ikna çabasının ardından gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce bir olayda sevgilisini rehin aldığı belirlendi.

Adapazarı ilçesinde bir binanın çatısına çıkarak rastgele ateş eden ve polis ekiplerine zor anlar yaşatan bir şahıs, yaklaşık dört saatlik bir ikna sürecinin ardından gözaltına alındı. Şüphelinin, geçen yıl sokak ortasında pompalı tüfekle rastgele ateş ettiği ve bir başka olayda sevgilisini rehin aldığı ortaya çıktı.

Yaşanan olay, Yağcılar Caddesi üzerinde bulunan yapımı devam eden bir binanın çatısında gerçekleşti. Alkol ve uyuşturucu maddelerin etkisinde olduğu iddia edilen 49 yaşındaki eski polis memuru T.T., çatıya çıkarak elindeki silahla rastgele ateş açarak tehditlerde bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve çok sayıda polis görevlisi sevk edildi.

Polis ekipleri olay yerine gelir gelmez, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı ve şahsı ikna etmek için çalışmalarına başladı. Yaklaşık 4 saat süren ikna çabalarının ardından şahıs teslim oldu ve gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ayrıca, çatıda silahla dehşet saçan T.T.'nin, daha önce 12 Ekim 2022 tarihinde Adapazarı Ulu Sokak'ta pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan ve 2 Temmuz 2023 tarihinde ise Adapazarı ilçesinde kız arkadaşını rehin alarak polis ekiplerine zorluk çıkaran kişi olduğu belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı