Bir yıl sonraya randevu verdiler: Şehir hastanesinde durum vahim

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde kolonoskopi ve endoskopi için randevu almak isteyen Emekli İbrahim Örekli’ye k359 gün sonrasına gün verildi. Yaşananlara sitem edem Örekli, "Sağlık sisteminde çok mesafe alındığı söyleniyor, hani nerede?” dedi.

Emekli İbrahim Örekli, 22 Ocak tarihinde Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi’ne sağlık sorunları sebebiyle başvurdu. Yapılan muayene sonucunda doktor, kolonoskopi ve endoskopi yapılmasını önerdi. Ancak, "gün almak için" hastaneye başvuran Örekli'ye 15 Ocak 2025 tarihine, yani tam 359 gün sonrasına randevu verildi.

İbrahim Örekli, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, "Önümde bir yıl var. 69 yaşındayım ve o tarihe kadar hiçbir müdahale yapılamayacak, sadece bekleyeceğim. Bir yıl sonrasına randevu verileceğini duyduğumda itiraz ettim, ancak ‘Yapacak bir şey yok, kusura bakmayın’ cevabını aldım. Sadece ben değil, orada bulunan diğer hastaları da 2015 yılının ocak ve şubat aylarına dağıttılar. Sağlık sisteminde çok mesafe alındığı söyleniyor. Hani nerede?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sarı kodlu uyarı
Bu tatlı hem çok lezzetli hem de çok sağlıklı!
Yaşlanınca insanların pişmanlık duydukları “keşkeler”
Yumuşacık havluların sırrı tenis topundan geçiyor!
10 Mayıs: Tarihte bugün ne oldu?