Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Arka Sokaklar dizisinden kopya çekti! Aynı taktiği kopyala yapıştır yaptı! Seyirc

ATV ekranlarının en sevilen programları arasında yerini alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengeler değişiyor. Finaline sayılı bölümler kalmışken dizinin heyecanı giderek artıyor.

Kimin diziden ayrılacağı, kimin öleceği belli olmuyorken birden yeni sezonda işler çözülüyor ve birçok oyuncu kaldığı yerden diziye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda kadın cinayetlerine ve tacizlerine değinen Arka Sokaklar dizisi, Zeliş için soru işaretlerini kafalarda bırakarak, yeni sezona başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi de aynı taktik üzerinden adımlar atmaya başladı. Yeni bölümüne ait fragmanı yayınlayan dizide Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek'in kaza yaptığı görülüyor. Kazanın hemen arkasından ise Ümit karakteri çıkıyor. Demir'i elde etmek için büyük bir savaş veren Ümit, dikkatleri üzerine toplayarak her bölümde farklı bir kriz çıkarıyor!

Dizinin yeni bölümüne dair birçok iddia ise gündeme gelmeye başladı. Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık'ın ölecek mi yoksa ölmeyecek mi sorusu izleyenlerin aklında soru işaretleri bırakırken, Melike İpek Yalova’nın da diziden ayrılacağına dair birçok iddia gündeme geldi.

Tüm bunların yanında Sevda ve Ümit arasındaki savaş giderek büyüyor. Kızı olduğunu kısa bir süre önce öğrenen Sevda, Ümit'i durdurmak istemişti fakat istenilen olmamıştı. Demir ve Ümit arasındaki ilişkiyi gören Sevda, Ümit'in kızı olduğunu bilmeden onu çok sert bir dille uyarmıştı. Demir ve Fikret arasındaki tartışma ise artık kanla bitecek gibi duruyor.

Fikret ile Demir arasında ipler gerilirken silahlar çekildi. "Kansa kan, intikamsa intikam" sözlerini dile getiren ikili arasında yaşanılanlar seyirciyi heyecanlandırdı. Sevilerek izlenen dizi Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az