Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol krizi! Fekeli resti çekince sonu ölüm oldu! Diziden ayrıldığı onaylandı

ATV ekranlarının fenomen dizileri arasında yerini alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol krizi! Dizinin finaline sayılı bölümler kalmışken bire ismin daha diziden ayrılacağı resmen doğrulandı.

Demir tarafından kalbinden vurulan Fekeli karakteri hakkında birçok iddia gündeme gelmişti. Yeni bölümüne ait fragmanı kısa bir süre önce yayınlayan başarılı dizide Fekeli, Demir'in ellerinden ölümü tadacak mı merak edilmeye başlandı. Perşembe günü 20.00'da başlayan dizi, her bölümde farklı bir heyecan yaşatıyor.

Özellikle Uğur Güneş ve Vahide Perçin gibi isimlerin diziden ayrılmasının hemen arkasından dizide birçok değişiklik yaşanmıştı. Demir ve Züleyha tam mutlu olacak derken araya Ümit girmişti. Demir'in kalbini çalmaya başlayan Ümit dengeleri değiştirmeye başlamıştı. Fragmanda ise Ümit ve Demir'in sarmaş dolaş oldukları tüm fotoğrafları Züleyha gördü.

Dizinin en sevilen isimlerinden biri olan Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakteri delikanlı bir isme hayat veriyordu. Demir'in karşısına çıkan Fekeli, Demir'in silahı tarafından tam kalbinden vuruldu. Özellikle fragmanda Fekeli'nin söylediği sözler ölme ihtimalini daha çok artırdı. "Toprak sevdiklerimizi bizden aldığı için mi bu kadar güzel kokar? Ben bu saatten sonra ölsem ne olur yaşasam ne olur" sözlerini dile getiren Fekeli, diziden ayrılıyor mu?

Züleyha'nın kaza yapmasına sebebiyet veren Ümit mi?

Demir'e çekmiş olduğu rest karşısında kalbinden vurulan Fekeli karakterinin ölüm haberi tüm Adana'ya yayılır. Bunun üzerine Züleyha büyük bir şok yaşar ve Demir'i bulmak için yola koyulur ama işler planladığı gibi gitmez ve kaza yapar. Kazanın hemen arkasında gözüken Ümit ise kafalarda yeniden bir soru işareti oluşturdu. Demir tarafından vurulan Fekeli hakkında birçok sosyal medya kullanıcısı "Fekeli diziye veda edecek. Demir'in vurduğu kimse yaşamadı ki" gibi yorumlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta