Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden ters dönüş! Hikayesini komple değiştirdi, artık her şey çok farklı!Final haz

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden ters dönüş! Hikayesini komple değiştirdi, artık her şey çok farklı!Final hazırlıkları şoka soktu!

Ben, savaşlarda dahi düşmanın üzerinde bir kin duymam; yalnız askerlik kurallarının uygulanmasını düşünürüm.

ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova her hafta gelen heyecan dolu yeni bölümleri ile izleyicisinden tam not alıyor. Sevilen dizide son yaşana bir gelişme ise Bir Zamanlar Çukurova’yı sekteye uğrattı. Bu üzücü gelişmenin yaşanmasının ardından çekimlerine ara verilen dizide resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara geldiği ilk günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olmayı başardı. Son dönemde çekişmeli geçen dizi dünyasındaki rekabet ortamından hiç etkilenmeden başarılı bir şekilde yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde gelişen bir olay diziye kırmız ışık yaktırdı.



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterine hayat veren Furkan Palalı koronavirüse pandemisinden nasibini aldı. Test sonucu pozitif çıkan oyuncunun sağlık durumunda ise kötü bir şey olmadığı ve tedavisine evinde devam edildiği bilgisi ise bir nebze olsun seyircisinin yüreğine su serpti.


Bir Zamanlar Çukurova dizisinde daha önce de koronavirüs salgınına ilişkin pozitif sonuç haberleri diziyi yine durdurmuştu. Bir Zamanlar Çukurova’da artan vakalar dizinin birçok kez çekimlerine ara vermesine neden olmuştu. Bunlardan en dikkat çekeni ise başrol oyuncularından Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci koronovirüse yakalanmış ve günlerce yoğum bakımda kalmıştı.



Fikret Fekeli rolü ile seyircinin tam olarak sevip ne de tam olarak sevmediği başarılı oyuncu dizinin kemik kadrosunda yer alırken, sağlık durumunda ise endişe edilecek bir şeyin olmadığı belirtildi.

34 yaşındaki başarılı oyuncunun tedavisine meskeninde devam ederken, Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncularına yeniden test yapılmaya başlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor