Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı bambaşka birine dönüştü! Görenler estetik diyor ama işin aslı çok

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova'dan geçtiğimiz aylarda ayrılan yakışıklı oyuncu vedasıyla yürekleri sızlatmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hem oyunculuğunu hem de yakışıklılığını gösteren Uğur Güneş'in diziden vedası dizinin dengelerini değiştirmişti. Diziden ayrılmasının ardından birçok iddia ise gündeme çıkmıştı. Bu iddialardan biri ise Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek ile gizli saklı aşk yaşaması ve Hilal Altınbilek'in Kerem Alışık'la birlikte olmasıydı.

Uğur Güneş ise ortaya çıkan tüm iddiaları kesin bir dille reddetmiş ve senaryo gereği diziden ayrıldığını dile getirmişti. Diziden ayrılacağını senaryonun gidişinde anladığını ifade eden Uğur Güneş, dizisiyle anlaşması biter bitmez yeni dizisiyle el sıkışmıştı. Dizi için çalışmalara başlayan yakışıklı oyuncu spor yaparak bunu gösteriyordu.

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan yakışıklı oyuncu, spor yaptığı anları ve hayatından birçok görsel paylaşıyor. Binlerce kadın hayranı olan Uğur Güneş'in bu pozlarına ise özellikle kadın hayranları büyük bir ilgi duyuyor. Peki Uğur Güneş, nasıl bir imaj yeniliğine gitti?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için bıyık bırakan ve bıraktığı bıyıkla özdeşlesen yakışıklı oyuncu, bıyıklarını kestiğini görselle kanıtladı. Yakışıklılığına yakışıklılık katan bu hamlesinden sonra ise birçok hayranı binlerce yorum atarak çok beğendiklerini dile getirdiler. Hatta birçok hayranı tanıyamadığını da dile getiren yorumlar yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hasan Can Kaya'nın "Veteran komedyen" çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!
Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
OnlyFans modeli Merve Taşkın 'Cinsellik korkum var' diyerek açık açık söyledi! 'Ayakkabımı yalamak, sakızımı ç
Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı
'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu