"Bir zamanlar Tarkan'ın korumasıydım"

Show TV ekranlarından Alev Alev dizisi ile izleyici karşısına çıkan Berkay Ateş, katıldığı programda hakkında daha önce bilinmeyenleri anlattı. Gençlik yıllarında Tarkan'ın korumalığını yaptığını itiraf etti.

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'de, Ozan karakterine hayat veren oyuncu Berkay Ateş, YouTube'daki 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Programda özel hayatı ve kariyeriyle ilgili daha önce bilinmeyenlerini anlatan Ateş, Tarkan itirafıyla gündem etkisi yarattı.

"Tarkan'ı görebilme şansım yok" 

Gençlik yıllarında Tarkan'ın Harbiye'deki konserlerinde koruma olarak görev yaptığı söyleyen ünlü oyuncu, "Dört gün boyunca konserlerde Tarkan'ın korumalığını yaptım ama Tarkan'ı hiç görmedim. Konser alanında güvenlik olarak çalışıyordum alan alabildiğine kalabalık. Benim Tarkan'ı görebilme şansım bile yok, evinde oturanlar Tarkan'ı daha iyi görüyor ve duyuyordu bence." dedi.

"Böyle işler oyunculuğa sarılmama sebep oluyor" 

Oyunculuk kariyerinin yanında oyun yazarlığı da yapan Berkay Ateş, bir tercih yapması gerektiği sorusu üzerine şu yanıtı verdi: "Hikayenin iyi olduğu yerde oynamanın keyfi bambaşka. Orada yaptığım işimin karşılığını bulduğumu hissediyorum. Böyle işler oyunculuğa sarılmama sebep oluyor. Yazmanın keyfi ise bambaşka, ancak yazabilmem için şartlarımın istediğim gibi oluşması gerekiyor. İzole bir ortama mutlaka ihtiyaç duyuyorum. Uyumak ile uyanmanın bir farkının kalmadığı zaman dilimlerinde daha verimli yazdığımı düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı