Birbirimize Candan Bağlıyız" Sloganıyla Vezirköprü'de Kan Bağışı Seferberliği!

Vezirköprü'de düzenlenen kan bağış kampanyası, "Birbirimize candan bağlıyız" sloganıyla büyük ilgi gördü. Kaymakam Özgür Kaya'nın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, Türk Kızılay'ın önemine vurgu yaparak, vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Vezirköprü'de, "Birbirimize candan bağlıyız" sloganıyla bir araya gelen Vezirköprü Kaymakamlığı ve Türk Kızılay Vezirköprü Şubesi, önemli bir kan bağış kampanyası düzenledi. Kampanya açılışı için Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde düzenlenen törende konuşan Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Türk Kızılay'ın önemine vurgu yaptı.

KAYMAKAM'DAN DEĞERLENDİRME:

Kampanya açılış töreninde konuşan Kaymakam Özgür Kaya, "Kızılay bizim için çok değerlidir. Kan aradığımızda her an Türk Kızılay yanımızda. Son zamanlarda stokların azalmasını göz önünde bulundurarak, çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirilen etkinlik ilçemizde de 2 gün boyunca gerçekleştirilecektir. Unutmayın ki kan bağışı acil bir ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaçtır. İleride herhangi birimizin de ihtiyacı olabilir. Bu yüzden zorda kalan vatandaşlarımıza yardımcı olmak üzerimize bir borçtur. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

KATILIMCILAR ARASINDA KAMU KURUMLARI VE VATANDAŞLAR:

Kan bağış kampanyasına İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, Vezirköprü Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanyanın amacı, vatandaşları kan bağışı konusunda duyarlılığa teşvik etmek ve kan stoklarını artırmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Büyük derbiye saatler kala Fenerbahçe cephesinde beklenmedik bir şok yaşandı!
Beşiktaş yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na hakemler konusunda çağrıda bulundu
Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti