Birçok futbol kulübüne sahip olan şirket iflas etti! Kulüpler yeni alıcılar peşinde!

777 Partners'ın iflasıyla birlikte, bünyesindeki birçok futbol kulübü yeni alıcı arayışına girdi. Kulüplerin geleceği belirsizliğe girerken, gelişmeler merakla takip ediliyor. Haberin detayları için tıklayınız...

777 Partners, iflasının ardından kulüplerini yeni alıcılar için satışa çıkardı. ABD merkezli şirket, birkaç ay önce Premier Lig takımı Everton'ı satın alma girişiminde bulunmuş, ancak üzerindeki soru işaretleri nedeniyle bu süreç gerçekleşmemişti.

İtalya basınında çıkan haberlere göre, Londra Yüksek Mahkemesi’nin 777 Partners için iflas kararı vermesiyle birlikte şirketin mali durumu resmen ciddiyet kazandı. 2015 yılında kurulan 777 Partners, birçok ülkede futbol kulüplerine sahip. Şirket, İtalya'da Genoa CFC, Belçika'da Standard Liège, Fransa'da Red Star FC, Brezilya'da CR Vasco da Gama ve Almanya'da Hertha BSC gibi önemli kulüpleri bünyesine katmış durumda. Ayrıca, İspanya'nın Sevilla FC ve Avustralya'nın Melbourne Victory FC'sinde de azınlık hissedarlığı bulunuyor. Kulüplerin geleceği, yeni alıcıların bulunmasıyla şekillenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.