Birçok kişinin merakla beklediği PUBG 2 çıkış tarihi yavaş yavaş belli oluyor

Bu oyun tüm dünyada en fazla kazanç getiren oyunlar içerisinde yer alıyordu. Bu durum aynı zamanda geliştiriciler tarafından yoğun rağbet görmesine neden oldu. Ayrıca en çok izlenen oyunlardan bir tanesi yine PUBG diyebiliriz.

Her ne kadar Çin gibi ülkelerde bazı sansürlere uğrasa bile yine de bu oyunun büyük bir etki yarattığını söylemek mümkün. Peki oyunun bir diğer versiyonu ne zaman çıkacak? Özellikle e-spor medyasında da yakından takip edilen bu oyun ile ilgili yepyeni bir detay çıktı. Bu detaya göre 2022 yılında oyun kullanıcılara sunulacak.

PlayerIGN’in yaptığı yeni sızıntıya göre gelecek sene bu oyunun devamı ortaya çıkacak. Yeni oyun ile ilgili bir işe alım duyurusu yapılmıştı. Bilinmeyen bir proje olarak geçen bu işe alım ilanı kısa bir süre sonra silindi. Böylece hızlıca işe birisini alıp oyunun çıkarmaya çalıştıkları kesinleşmiş oldu.

PUBG: New State ismi ile yayınlanma ihtimali olan bu oyun bilgisayarlar için üretilecek. Hemen ardından mobil deneyim için kullanıcılara sunulacak. Ancak bu yeni versiyon için 2022 yılına kadar mutlaka beklenmesi gerekiyor. Konu ile ilgili sızıntılar devam ederken oyun küresel çapta büyük bir kullanıcı kitlesi kazanmaya devam ediyor. PUBG 2 çıkış tarihi kesinleşse bile kullanıcı sayısının ne olacağı henüz bilinmiyor.

PUBG ve FIFA 21 indirimi kazanmak çok kolay: Steam kaçırılmayacak fırsat başlattı

Resmi olarak henüz hiçbir şey kesin değil. Bu nedenle net bir ifade kullanmak doğru olmaz. Ancak beklentiler hızlı bir şekilde kullanıma sunulacağı yönünde. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!