Birkan Sokullu'nun Yeni Dizisinde Partneri Belli Oldu: Hangi Güzel Oynayacak?

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, beIN CONNECT’in dijital platformu Tod için hazırlanan "Zamanın Kapıları" adlı dizide başrol oynayacak. Başrol kadını kim olacak? Şu an için imza aşamasında olan partnerin Hazal Kaya olduğu gelen bilgiler arasında. MedYapım imzalı dizinin çekimleri mart ayında başlayacak.

Birkan Sokullu, yeni bir dizi projesi için hazırlıklara başladı. Daha önce Netflix'in "Aşk Sanatı" dizisinde Esra Bilgiç ile başrolü paylaşan Sokullu, şimdi de beIN CONNECT'in dijital platformu Tod için çekilecek "Zamanın Kapıları" adlı diziyle anlaştı. Önemli bir yapımcı olan MedYapım imzalı bu yeni dizide, başrol kadın oyuncusu olarak Hazal Kaya'nın imza aşamasında olduğu öğrenildi.Ü nlü oyuncu Birkan Sokullu, beIN CONNECT’in dijital platformu Tod için hazırlanan "Zamanın Kapıları" adlı dizide başrol oynayacak. Sokullu, bu kez yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan karakterine hayat verecek ve gizemli bir kitabın yazarını canlandıracak. Ancak merak edilen soru, Sokullu'nun partneri oldu. Başrol kadını kim olacak? Şu an için imza aşamasında olan partnerin Hazal Kaya olduğu gelen bilgiler arasında. MedYapım imzalı dizinin çekimleri mart ayında başlayacak.

YENİ DİZİNİN KONUSU: "ZAMANIN KAPILARI"

"Zamanın Kapıları" adlı dizi, yazılım dünyasının ünlü ismi Sinan'ın hayatına giren Nevra ile birlikte dönüşen yaşamını konu alacak. Birkan Sokullu'nun canlandıracağı Sinan karakteri, aynı zamanda gizemli bir kitabın yazarı olacak. Dizinin senaryosu, karakterlerin hayatındaki değişimi etkileyici bir dille işleyerek izleyiciye sunacak.

YÖNETMEN VE ÇEKİMLER

Dizinin yönetmenliğini "Magarsus" dizisi ile dikkat çeken Yunus Ozan Korkut üstlenecek. Çekimler ise mart ayında başlayacak. Sokullu'nun bu yeni projesi, oyuncunun kariyerindeki çeşitliliğini ve başarısını bir kez daha kanıtlamaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak