Bitcoin 60.000 dolarda güçlü bir destek oluşturdu

Rekor üzerine rekor kıran Bitcoin, 60.000 dolar üzerinde yatay seyre başlayarak yeni destek noktaları oluşturuyor. İşte detaylar.

2021 ile birlikte kripto para piyasasına olan ilgi de arttı. Hali hazırda pek çok kişi ya kripto para madenciliği yapıyor ya da kripto para borsalarında al-sat ile vakit geçiriyor.

Şahısların haricinde hükümetlerin de kripto paralara olan bakış açıları değişmiş durumda. Her ne kadar bazı hükümetler kripto paraları engellemek için çalışmalar yürütse de pek çoğu yapıcı söylemlerde bulunuyor. Hatta hali hazırda kendi kripto parasını çıkarmak için uğraşan hükümetlerin de mevcut olduğunu söyleyebiliriz.

Peki gelelim asıl konumuza. Yani Bitcoin’in geleceğine? Geçtiğimiz günlerde 60.000 dolar seviyesinin üzerine çıkarak rekor kıran BTC, önemli bir destek noktasına da kavuştu.

Kripto para uzmanlarının yaptıkları açıklamalara göre BTC, 60.000 dolar seviyesinde güçlü bir desteğe sahip. Bu da BTC’nin çok önemli bir olay yaşanmadan 60.000 doların altına düşmeyeceğini gösteriyor.

Elbette kripto para piyasasında yaşanan dengesizlikleri hesaba kattığımızda bu destek noktalarına çok da aldırış etmememiz gerektiğini söylemeliyiz. Çünkü geçtiğimiz yıl da benzer söylemler ortaya atılmış, fakat BTC sadece 1 gün içerisinde yarı yarıya değer kaybetmişti.

Sonuç olarak bu piyasa ile uğraşmak isteyenlerin tüm riskleri de göz önünde bulundurması gerekiyor. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu yazıdaki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir.

Kimse giriş seviyesi dizüstü bilgisayar istemiyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor