Bitcoin balinaları harekete geçtiler

Bu transferlerin genel detaylarına bakarsak karşımıza ilginç bir tablo çıkıyor. İşte konuyla alakalı merak edilen ayrıntılar.

Kripto paralarda balina denilen bazı kişiler bulunuyor. Genellikle 10 bin BTC ve üzerine sahip olan kişiler balina olarak nitelendiriliyor. Twitter platformu üzerinden balina hareketlerini sıkı bir şekilde takip eden Whale Alert isimli hesap 44 ardışık Bitcoin transferi yapıldığını gözler önüne serdi. Transfer esnasında 10 bin civarında Bitcoin kullanıldı.

Binli ifadelerle açıklayınca genellikle pek anlaşılır olmuyor. Çok daha net bir şekilde anlaşılması için bunu mevcut dolar kuru üzerinden açıklayalım. Aktarılan Bitcoin toplamda 17 milyar 342 milyon 379 bin dolar değere sahip.

Genellikle Bitcoin balinalarının transferleri hangi platform üzerinden yaptığı daha büyük merak konusu oluyor. Ortaya çıkan son detaylara göre balinalar bu transferlerin bir bölümünü anonim cüzdanlardan başka anonim cüzdanlara doğru gerçekleştirdi.

Balinalar tarafından yapılan transferlerin önemli bir bölümü Coinbase tarafından gerçekleştirildi. Tüm bunların bir anlamı olduğu tahmin ediliyor. Bildiğiniz üzere Bitcoin şu anda 39 bin 700 dolar seviyelerinde ve bir türlü 40 bin dolar üzerinde tutunamıyor. Balinalar tarafından gerçekleştirilen tüm transferler 40 bin dolar üzeri için yapılmış olabilir.

Analistler Bitcoin gibi devasa bir kripto para biriminin kolaylıkla 40 bin doları aşacağını söylüyor. Ancak önünde çok büyük engeller var. En ufak bir devasa satış bile rakamları altüst edebilir. Peki sizin balinaların bu transfer hareketi ile ilgili tahminleriniz neler?

LG, Güney Kore mağazalarında Apple ürünlerini satmaya başlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!