Bitcoin rekor seviyelere ulaşırken Coinbase talepleri karşılamakta zorlandı

ABD'nin büyük kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan açıklamada, bazı kullanıcıların hesaplarında sıfır bakiye görme ve alım-satım işlemlerinde hatalar yaşama riski olduğu vurgulanarak, durumun farkında olunduğu bildirildi.

Coinbase tarafından yapılan açıklamada, bazı kullanıcıların hesaplarında sıfır bakiye görme ve alım-satım işlemlerinde hatalar yaşama riski olduğu vurgulanarak, durumun farkında olunduğu bildirildi.

Şu anda durumun incelendiği ve yakın zamanda kullanıcılara bilgi verileceği belirtilen açıklamada, "Varlıklarınız güvende" ifadesine yer verildi.

Coinbase tarafından yapılan bilgilendirmede, müşteri ticaretinde bir iyileşme olduğu ancak artan trafik nedeniyle bazı müşterilerin hala giriş yapma, gönderme, alma ve bazı ödeme yöntemlerinde hatalarla karşılaşabileceği belirtildi.

Coinbase Üst Yöneticisi (CEO) Brian Armstrong ise X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafikte büyük bir artışla karşı karşıyayız, karşılaştığınız sorunlar için özür dileriz. Ekip durumu düzeltmek için çalışıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) olan ilginin devam etmesiyle 60 bin doların üstüne çıkarak Kasım 2021'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri son 24 saat içinde yüzde 4,9 artarak 2 trilyon 250 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin'in fiyatı TSİ 22.16 itibarıyla son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 8 artarak 61 bin 300 doların üzerine çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Beşiktaş ile Galatasaray'ın eski sponsoru tam 563 milyon borç ile iflas etti
Almanya'da iflas krizi: Nisanda Almanya'da iflas başvuruları yüzde 28,5 arttı
Çikolata krizi sona eriyor: Kakao fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor!
Promosyon alacaklar için Temmuz'a kadar beklemeye gerek yok! Tutarlar 20.000 TL'ye kadar çıkabilir
Tüm çalışanları ilgilendiriyor: Sözleşmenizde bu madde varsa dikkat!