Bitcoin tekrar artışa geçti

Bitcoin, son zamanlarda oldukça dalgalı bir seyir izledi. Değerinin 73 bin dolara kadar yükselmesiyle rekor kıran kripto para birimi, bu başarısını sürdüremedi ve hızla gerileyerek 63 bin dolara kadar düştü.

Bitcoin, son zamanlarda oldukça dalgalı bir seyir izledi. Değerinin 73 bin dolara kadar yükselmesiyle rekor kıran kripto para birimi, bu başarısını sürdüremedi ve hızla gerileyerek 63 bin dolara kadar düştü. Ancak, piyasalardaki dalgalanmaya rağmen Bitcoin, yeniden ivme kazanmaya başladı. Son günlerde tekrar yükselişe geçen Bitcoin, günlük işlemlerde 71 bin 350 dolara kadar çıktı.

Son dönemde rekor seviyelerden geri çekilip 63 bin dolara kadar düşen kripto para birimi Bitcoin, tekrar yükselişe geçti.

Bitcoin, 14 Mart'ta 73.750 dolar seviyesine ulaşmıştı, ancak kar satışlarının etkisiyle 19 Mart günü %7,4'ten fazla bir düşüş yaşayarak 63.017 dolara gerilemişti.

Kripto paralar, kâr satışlarının ardından tekrar yükselişe geçti. Son dört gündür art arda pozitif bir seyir izleyen Bitcoin, yaklaşık %10'luk bir yükseliş kaydetti.

En büyük kripto varlık Bitcoin, 71 bin doları aşarak gün içinde 71 bin 350 dolara kadar yükseldi. Dün %7'den fazla değer kazanarak, son 10 günün en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Dış Ticaret Haddi Yükseldi, İhracat ve İthalat Miktarlarında Düşüş Devam Ediyor
THY'den Jose Mourinho'lu o reklam, gösterildi!
ABD'de Ticari Ham Petrol Stokları Düşerken Üretim Azaldı
9 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
9 Mayıs 2024 Güncel Altın Fiyatları