Bitcoin'de büyük yükseliş

Bitcoin, bugün yüzde 17’nin üzerinde bir yükselişle bir anda 39 bin 738 dolara yükseldi. Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın bu yükselişte payı olduğu ifade ediliyor.

Bitcoin, 14 Nisan’da 64 bin doların üzerini gördükten sonra kısa sürede 29 bin dolar seviyesine kadar gerilemişti. Bitcoin, bugün yüzde 17’nin üzerinde bir yükselişle bir anda 39 bin 738 dolara yükseldi. Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın bu yükselişte payı olduğu ifade ediliyor. Musk, SpaceX’in Bitcoin yatırımının olduğunu ve kendisinin de Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin yatırımcısı olduğunu ifade etmişti. Öte yandan Musk, kripto para madencilerinin yenilenebilir enerji kullanımını artırması durumunda Tesla’nın satışlarında Bitcoin kabul edileceğini de söylemişti. Bu açıklamanın ardından kripto para borsalarında olumlu bir yükseliş yaşandı.

Ethereum ve Dogecoin de yükseldi

Yalnızca Bitcoin değil, Ethereum da yüzde 14’lük bir yükseliş yaşadı. Ethereum 2 bin 344 dolar seviyesine kadar yükselirken, Ethereum’u Dogecoin yüzde 13’lük yükselişle takip etti. Dogecoin 0,21 dolar seviyesinden işlem görüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri

Adgager ve GAG Token: Araştırma Dünyasının Yeni Dijital Para Birimi
Yatırımcılar Bu 2 Gelişmeye Güveniyor! Bitcoin Zirveleri Gözlüyor
Bitcoin Fiyatı 2021 Seviyelerine Geri Döndü! Uzman: Sırada Bu Seviyeler Var!
Bitcoin’de sert yükseliş
Sıcak Gelişme: Ünlü Kripto Para Borsası İşlemleri Durdurdu! Milyonlar Kayıp