Bitkin düşen atı yolda bırakıp gitti

Çevredeki esnaf, ata su ve yem verirken veteriner çağırdı. Gelen veterinerin müdahalesi sonrası at, Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.Dede Korkut Caddesi'nde sahibinin yönetimindeki at, Eski Terminal bölgesi yakınlarında...

Çevredeki esnaf, ata su ve yem verirken veteriner çağırdı. Gelen veterinerin müdahalesi sonrası at, Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürüldü.

Dede Korkut Caddesi'nde sahibinin yönetimindeki at, Eski Terminal bölgesi yakınlarında bir anda bitkinlikten yere yığıldı. Tüm uğraşlara rağmen atın kalkmaması üzerine sahibi arabayı çözerek çekip gitti. Yolda hareketsiz yatan atı gören esnaf ata su ve yem vererek, canlandırmaya çalıştı.

Esnafın verdiği su ve yemle biraz kendine gelen at için Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı'na telefon açılarak veteriner istendi. Çağrılan polis ekipleri de yola duba koyarak araç trafiğini kontrol altına aldı.

Veterinerin muayenesi ardından çevredekilerin yardımı ile yattığı yerden kaldırılan at, Belediye Hayvan Barınağı'na götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hayat Bilgisi dizisinde Didem'di! Yeliz Doğramacılar'ı gören tanıyamadı: "Kendine yazık etmiş "
Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Çağatay Ulusoy' açıklaması geldi!
Kocasına Tasma Takıp Gezdirdi! Alışveriş Ortasında Skandal Görüntü!
Gelin Damada Öyle Bir Şov Yaptı Ki! Resmen Dansöz Oldu!
Görsel Kişilik Testi: Kendine Güven mi, Endişe mi?