Bitlis Eren Üniversitesi ile MÜSİAD arasında işbirliği protokolü imzalandı

Üniversite öğrencilerinin ERASMUS+ staj hareketliliği kapsamında yapacakları staj eğitimine destek sağlamak amacıyla Bitlis Eren Üniversitesi ve MÜSİAD arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, dernek üyeleri üniversitenin öğrencilerine destek sunacak.

Üniversite öğrencilerinin ERASMUS+ staj hareketliliği kapsamında yapacakları staj eğitimine destek sağlamak amacıyla  Bitlis Eren Üniversitesi ve MÜSİAD arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, dernek üyeleri üniversitenin öğrencilerine staj eğitimi konusunda destek vererek, onların bilgi, beceri ve donanım sahibi mezunlar olarak yetişmelerini hedefliyor.

BEÜ VE MÜSİAD ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ile Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) arasında, üniversite öğrencilerinin ERASMUS+ staj hareketliliği kapsamında yapacakları staj eğitimine destek sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol, gençlerin uluslararası alanda staj deneyimi kazanmalarını ve iş dünyasıyla erken yaşta buluşmalarını sağlayarak önemli bir adımı temsil ediyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK İÇİN İMZALANDI

İmzalanan protokol kapsamında dernek üyeleri, üniversitenin öğrencilerine staj eğitimi konusunda destek vererek, onların bilgi, beceri ve donanım sahibi mezunlar olarak yetişmelerini hedefliyor. Ayrıca, bu işbirliği ile firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının sağlanması amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülecek.

REKTÖR VE DERNEK BAŞKANI PROTOKOLÜ DEĞERLENDİRDİ

Törende, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ve dernek başkanı Mehmet Ilık, protokolün önemine dair değerlendirmelerde bulundu. Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, gençlerin uluslararası alanda staj deneyimi kazanmalarını sağlayarak önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, derneğe teşekkürlerini iletti. Derneğin Bitlis Şube Başkanı Mehmet Ilık ise işbirliğinin gençlerin iş dünyası ile erken yaşta buluşmalarını sağlayacağını ve sektöre nitelikli eleman yetiştirilmesine katkıda bulunacağını ifade etti.-

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek!
Halka arz rüzgarı duruluyor mu?
Konut satışları durdu, GYF’lere talep arttı!
Borsada tarihi bir rekor yaşandı! Hangi hisseler en çok kazandırdı?
Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu