"Biz önemli değiliz personellerin parası ödensin"

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fanatik Gazetesi'ne verdiği özel röportajda yöneticilerin ve eski teknik kadronun yaklaşımını eleştirdi.Avrupa'nın en büyük futbol ülkelerinde ve en büyük takımlarında...

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fanatik Gazetesi'ne verdiği özel röportajda yöneticilerin ve eski teknik kadronun yaklaşımını eleştirdi.

Avrupa'nın en büyük futbol ülkelerinde ve en büyük takımlarında oynadığını hatırlatan Sneijder, "Edindiğim tecrübeleri aktarmak istediğimde herkes dinliyor ancak kimse harekete geçmiyor. Bu beni çok üzüyor." diyerek yöneticileri eleştirdi. Radikal karar alacak yönetici tipinin bulunmadığını vurgulayan Hollandalı yıldız, "Kulübü tam anlamıyla harekete geçirecek, uçuracak hamleleri bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Çoğu yönetici zaten başka şeyler peşinde. Kendi reklamlarını yapıyorlar. Egoları tavan yapmış yöneticilerle Galatasaray bir yere gidemez." diye konuştu.

"Personelin ücretleri ödenmeli"

Sarı-kırmızılıların genel sekreteri Fatih İşbecer hakkında da çarpıcı açıklamalar yapan 31 yaşındaki futbolcu, "Fatih İşbecer şimdi nerede çok merak ediyorum. Bir ara hep o vardı, hep ön plandaydı. Denizli'nin gelmesini o istedi ama Denizli gittikten sonra ortalarda yok. Neden çıkıp konuşmuyor, neden çözüm üretmeye çalışmıyor?" dedi.

Sneijder, ödemelerde bazen sıkıntı yaşandığını ancak bunun kendileri için çok büyük sorun olmadığını belirtirken, asıl sorunun personel ücretlerinin yatırılmaması olduğunu söyledi ve "Bazen personelin parasını biz veriyoruz." itirafında bulundu. İstanbul'u ve Galatasaray'ı çok sevdiğini belirten Sneijder, "Tekrar bir macera içinde değilim. Ayrılmayı düşünmüyorum ancak yönetim yeni sezon planlamasını bir an önce yapmalı. Kulüp, iyi ve akıllıca bir transfer politikasıyla gelmezse ben de geleceğimi düşünmek zorundayım." diye görüş belirtti.

Mustafa Denizli eleştirisi

Mustafa Denizli dönemine de değinen yıldız futbolcu, "Denizli geldikten sonra maalesef hiç taktik çalışmadık. Koskoca Galatasaray takımı antrenmanda taktik çalışmaz mı? Ancak Riekerink geldikten sonra 4 pas yapmaya başladık. Bence onun kalması takım adına yararlı olur." dedi.

Yönetimin Çin'e transfer olan Burak Yılmaz'a destek olmadığını ifade eden başarılı oyuncu, "Burak Yılmaz neden gitti sanıyorsunuz? Kendisini hep yalnız hissetti ve doğru kararı aldı. Yönetim, Burak'ın kulübe yaptıklarını ve takıma katkısını ne kadar çabuk unuttu." diyerek yönetimi eleştirdi.

Fatih Terim ile aralarının iyi olmadığı yönündeki iddiaları da yalanlayan Sneijder, "Türkiye EURO 2016'da başarılı olabilir. Terim yönetimindeki Türkiye Milli Takımı'na Fransa'da başarılar diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!
Mauro Icardi'den Rekor!
Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı!
Okan Buruk'tan zafer açıklaması!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalar yaptı!