'Bizim Aile'nin en küçüğü Münir Özkul'u anlattı: O benim babamdı...

93 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul için bugün saat 11.00'de Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde bir tören düzenlenecek. Ardından Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından...

93 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın efsane ismi Münir Özkul için bugün saat 11.00'de Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde bir tören düzenlenecek. Ardından Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Münir Özkul'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Münir Özkul'la birlikte Bizim Aile, Gülen Gözler, Şaşkın Ördek filmlerinde rol alan Tuncay Akça, "Ustaların ustasıydı" dediği Münir Özkul için şöyle konuştu:

"Onu kelimelerle anlatamazsınız. İnsanın boğazı düğümleniyor konuşurken. Babamızdı, ustamızdı her şeyimizdi. Benim hayatımda çok ayrı bir yeri vardır. Bizim Aile'de ve Şaşkın Ördek'te babamı, Gülen Gözler'de ustamı, Hababam Sınıfı'nda hocamı oynadı. Onlarca filmde onunla kamera karşısına geçtim. Hep gidip görmek istiyordum, eşi 'görmeseniz daha iyi' diyordu. Biz de saygısızlık olmasın diye ısrar etmiyorduk. Ama içimde ukde kaldı onu son bir kez görememek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Sektörüne 34,5 Milyon Lira Destek Sağlıyor
Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu
'Ölümlü Dünya 2' Netflix'e geliyor
"Adana Olgunlaşma Enstitüsü'nde Sanatın İzleri: Rölyef, Hat, Tezhip ve Resim Bir Arada"