BM Genel Kurulu'nda Türkiye, Times Meydanı'ndan yatırım çağrısı yaptı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sırasında New York'un Times Meydanı'ndaki dijital panolarda "Türkiye'ye Yatırım Yapın" ve "Dünyanın Bağlantı Noktası" mesajlarını sergiledi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York'taki Times Meydanı'ndaki dijital ekranlarda "Nexus the World" mesajını paylaşarak Türkiye'nin uluslararası arenadaki konumunu pekiştirmeye yönelik önemli bir adım attı. Bu mesaj, Türkiye'nin küresel tedarik zincirindeki rolünü güçlendirmeye ve katma değerli, teknoloji odaklı yatırımları çekmeye yönelik stratejik bir yaklaşımın parçası olarak ön plana çıkıyor.

Bu kapsamda, "Invest in Türkiye" ve "Nexus of the World" ifadeleri, Türkiye'nin Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişim noktasındaki stratejik konumunu vurgulamak için kullanıldı. Mesajlar, Türkiye'nin güçlü, dayanıklı ve hızlı büyüyen bir ekonomiye sahip olduğunu, aynı zamanda yatırım süreçlerini kolaylaştıran reformlar gerçekleştirdiğini ve derin, yetenekli bir iş gücü sunduğunu belirtmekte.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, bu iletişimle Türkiye'nin küresel pazarlara erişimini artırmayı hedefliyor. Mesajlar, Birleşmiş Milletler'in 79. Genel Kurulu dolayısıyla New York'u ziyaret eden dünya genelinden gelen katılımcıların dikkatini çekmek amacıyla düzenli olarak gösterilmeye devam edecek. Bu kampanya, Türkiye'nin uluslararası yatırımcılar için cazibesini artırmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.