BMW'nin yeni canavarı tanıtıldı! İşte Türkiye'deki satış fiyatı

BMW'nin büyük bir heyecanla beklenen R 1300 GS Adventure modeli, uzun yolculuklar için özel olarak tasarlanmış bir motosiklet olarak tanıtıldı. Türkiye'de 1.258.085 TL'den satışa sunulacak olan bu modelin teknik özelliklerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilciliğini üstlendiği BMW Motorrad, yeni R 1300 GS Adventure modelini tanıttı. Bu model, 1300 cc’lik motoru ile 145 bg (107 kW) güç ve 149 Nm maksimum tork üretiyor. Bu özellikleriyle, şu ana kadar üretilmiş en güçlü BMW boxer motoru olma özelliğini taşıyor. Yeni BMW R 1300 GS Adventure, motosiklet tutkunlarına yeni maceralar yaşama fırsatı sunmak üzere yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Yenilenen model, güçlü motoru ve yüksek güvenlik donanımlarıyla sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Şık tasarımı, önceki nesline kıyasla büyük iyileştirmeler ve modern yeniliklerle donatılmış olan bu model, sürücülere daha fazla konfor ve koruma sağlıyor. BMW R 1300 GS Adventure, uzun mesafeli yolculuklarıyla tanınan yatık çift silindirli boxer motoruna sahip. Bu modelin motoru, şasisi, gövdesi, tasarımı ve saklama alanı önemli ölçüde yenilenmiş durumda. Bu yenilikler, motosiklet tutkunlarına daha fazla macera deneyimi sunmayı hedefliyor. Yıllardır uzun yolculuklar için tercih edilen bu model, şimdi daha güçlü ve konforlu bir sürüş sunmak üzere güncellenmiş olarak karşımıza çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.