Bocce Volo Türkiye Şampiyonası coşkuyla başlamış oldu

Kula Kaymakamlığı organizesinde Kula'da ilk kez düzenlenen ve büyük bir coşkuyla başlayan Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nın açılışı yapıldı. Bocce Volo Türkiye Şampiyonası coşkuyla başladı ve devam etti..

Kula İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde ilk kez Kula'da düzenlenen Bocce Boro Türkiye Şampiyonası büyük bir başarıyla başladı. 23 Haziran'a kadar sürecek olan şampiyonaya 18 eyaletten 98'i kız, 113'ü erkek olmak üzere toplam 211 sporcu katılacak.
 Kula İlçe Kaymakamlığı ve  Kula İlçe Gençler Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kula Boccia Volo Türkiye Şampiyonası başladı.
 Kura İlçesi Valisi Ömer Ahmet Özdemir, Serendi İlçesi Valisi Mustafa İlker Kara, Kura Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Türkiye Boccia Bowling Derneği Başkan Yardımcısı Faik Kapsus, Türkiye Boccia Bowling ve Dart Birliği Temsilcisi Emre Abal Manisa Kura Bölgesi Gençlik ve Spor'da Sponsor firmaların da yer aldığı açılış programında Direktör Ufuk Özlem ve Siyasi Kura Bölge Valisi Ömer Ahmet Özdemir, 18 ilden 98'i kız, 113'ü erkek olmak üzere toplam 211 sporcuyu ağırladı.
 Kaymakam Özdemir, onlarca şubesi ve birbirinden değerli spor tesisleri bulunan Kura'nın bundan sonraki hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonası olduğunu vurgulayarak, herkesin bu projeye katkı sağlamasını isteyerek, sporculara  başarılar diledi.
 kim yardım etti.
 Şampiyona bugün başlayacak ve üç gruba ayrılacak ve 23 Haziran Pazar günü sona erecek.

​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.