Böcek İlacı Faciası: Zehirli Sönmeyen Koku, 7 Yaşındaki Çocuğu Canından Ediyor!

Konya Meram'da yaşanan korkunç olayda, kiracının böcek ilacıyla ilaçlama girişimi, zehirli kokunun tüm aileyi etkilemesine neden oldu. 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybederken, soruşturma hâlâ devam ediyor. Zehirli sönmeyen koku, bir tatil ziyareti sırasında ailenin başına felaketi getirdi.

Konya'nın Meram ilçesi Uluırmak Mahallesindeki bir kerpiç evde feci bir olay yaşandı. İki katlı kerpiç evde akşam saatlerinde meydana gelen olay, ev sahibi Abdülkerim Ahmet'in geçtiğimiz pazartesi günü evi böcek ilacıyla ilaçlamasıyla başladı.

Böcekleri öldürmek amacıyla ilk katı kiracı olarak kullanan Ahmet, evin çeşitli yerlerine peçete ve kağıtlara böcek ilacı koyarak kapı ve pencereleri bantladı. Ardından, eşi ve çocuklarıyla birlikte evden ayrıldı.

Ancak, böcek ilacının kokusu, ikinci katta oturan N.D.'nin daireye sızarak oradaki aile üyelerini etkiledi. Bugün sabah saatlerinde rahatsızlanan N.D.'nin kızı A.T. (40) ve çocukları F.T. (18) ile Y.T. (15) ile yeğenleri S.G.B. (21) ve M.B. (17) mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Anneanne N.D. ile 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel ise evde kaldı.

Ne yazık ki, Ahmet Enes Temel, bir süre sonra hareketsiz bir halde bulundu. Anneanne N.D., durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen 7 yaşındaki çocuk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı ve ilk belirlemelere göre aile, kiracının evin çeşitli noktalarına koyduğu böcek ilacından zehirlendi. A.T. ve torunlarının sömestr tatili dolayısıyla anneanne N.D.'nin yanında kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi