Bodrum Açıklarında 85 Düzensiz Göçmen Yakalandı, 3 Kaçakçı Gözaltında

Bodrum açıklarında Sahil Güvenlik, yelkenli ve lastik botlarda toplam 85 düzensiz göçmeni yakaladı. Operasyonlarda, 3 göçmen kaçakçısı gözaltına alındı. Göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, kaçakçılar hakkında adli süreç başlatıldı.

Bodrum açıklarında düzenlenen operasyonlarda Sahil Güvenlik ekipleri, yelkenli ve lastik botlarda toplam 85 düzensiz göçmen yakaladı. Yelkenli teknede 37 göçmen ve 19 çocuk, lastik botta ise 11 göçmen ve 8 çocuk bulundu. Operasyonlarda, 3 kişi göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Göçmenler Muğla İl Göç İdaresi'ne, kaçakçılar ise adli sürece sevk edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 85 düzensiz göçmen yakalandı. İlk operasyonda, İtalya rotasında ilerleyen bir yelkenli tekne içinde 37 düzensiz göçmen ve 19 çocuk tespit edildi. Bu tekneye yapılan müdahalede, göçmenler arasında bulunan 2 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı. 

Diğer bir operasyonda ise, lastik botta bulunan 11 düzensiz göçmen ve 8 çocuk yakalandı. Bu operasyonda, botta bulunan bir kişi de göçmen kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alındı. Karaya çıkarılan düzensiz göçmenler, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. Gözaltına alınan 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi hakkında adli süreç devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.