Bodrum İçin Müjdeli Haber; Yeni Halk Plajı Geliyor

Bodrum, Yalıkavak Gökçebel Mahallesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın halk plajı projesi hayata geçiyor! Sahildeki işgal edilen yapılar temizlendi, 4. halk plajı için alan hazır. Bu sezon Bodrum'un yeni turistik cazibe noktasını keşfedin!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın halk plajı projesi kapsamında işgal altındaki sahil alanındaki yapılar temizlenirken, bölgede yeni bir adım atılarak 4. halk plajı oluşturulacak.

MÜLKİYETİ HAZİNEYE AİT

Bodrum'da, Yalıkavak Gökçebel Mahallesi Frank Azmağı Caddesi üzerinde bulunan yaklaşık 3.5 dönümlük kamu arazisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 4. halk plajına dönüştürülecek. Söz konusu arazi, mülkiyeti hazineye ait olup, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Bakanlık'a tahsis edildi.

YENİ PLAJ BU YAZA HAZIR

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in liderliğinde, 763 ada 6 parsel numaralı taşınmazın üzerindeki yapılar, Kaymakamlık, Bodrum Belediye Başkanlığı, Milli Emlak Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü denetiminde, site yönetimi tarafından kaldırılarak alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. Bakanlık ekibi, kısa süre içinde projeye başlamayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!
“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
28 Şubat davası hükümlüsü generallerin kalan cezaları affedildi
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi