Bodrum'da Korkunç Cinayet: Lüks Dairede İki Cansız Bedene Ulaşıldı

Bodrum'da lüks bir binada silahla vurulmuş iki kişinin cansız bedeni bulundu. Olay, Kumbahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde lüks bir binada meydana gelen korkunç bir olayda, silahla vurulmuş iki kişinin cansız bedeni bulundu. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bodrum'da lüks bir binada silahla vurulmuş iki kişinin cansız bedenleri bulundu. Olayla ilgili olarak 4 şüpheliyi yakalamak için çalışmalar başlatıldı, ancak cesetlerin kimlikleri henüz belirlenemedi.

Tatil cenneti Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'nde korkunç bir cinayet işlendi. Bir evden gelen silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞLAR


Polis ekipleri evde yaptıkları incelemede, silahla vurulmuş iki kişiye ulaştı. Sağlık görevlileri, vücutlarına çok sayıda kurşun isabet eden şahısların hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Olaydan sonra bölgeden kaçtığı iddia edilen 4 şüphelinin yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Kimlikleri henüz tespit edilemeyen cesetler, savcılık incelemesinin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.