Bodrum'da minibüsçü terörü kameralarda!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde minibüs içinde yaşananlar vatandaşın kamerasına yansırken olaya tanık olan bir vatandaş yaptığı paylaşımda o anları anlattı.

İddiaya göre; Muğla'nın Bodrum ilçesinin Gümüşlük semtinde bir minibüs şoförü aracına binen turist aile ile iletişim sorunu yaşadığı ve sonucunda aileyi arabadan indirdiğini belirtildi. Minibüsün içinde bulunan yurttaşlar ise duruma sessiz kalmadı, Bir yolcunun "Yanlış yapıyorsunuz, bakın kadın ağlıyor?" sözlerine şoför çok sinirlendi. Olaya tanık olan bir vatandaş "Bunları unutmayacağım, çocuklarımız bu saatte minibüse biniyor." diyerek bir paylaşım yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM

"Merhaba , Böyle bir olaya şahit olduğum için üzüntümü size anlatmam imkansız Dün gece (07.09.2020) saat 22.15 de otogardan kalkan , Bitez dolmuşuna bindim. Arkamdan,yabancı turist çift ve bebek arabasında çocuklari ile bindi. Dolmuş şoförüne 10 TL iki kisilik para uzattılar (nakit para yasak ama hadi neyse) şoför bebek arabası için para istedi , kadın bir 5 TL daha uzattı. Şoför ısrarla , 4 kisilik para istiyor yani bir 5tl daha , ama turist lisan sorunundan anlayamıyor. Bir kişi yardımcı olmak için çeviri yapmaya çalışıyor. Tam o sıra , şoför çıldırdı "ÇAKALLAR DEFOLUN İNİN ARABAMDAN , ANLAMAMAZLIKTAN GELİYOR ŞEREFSİZ, DEFOLLL , İN İN" diye avaz avaz bağırıyor , parayı kadın uzatmıştı , neye uğradığını şaşırdı. Şoför koltuğunda arkasını dönerek ayağa kalktı elleriyle kadını ittirmeye çalışıyor ve defolun şerefsizler diye bağırıyor,.Ben hemen mudahale ettim, "siz ne yapiyorsunuz , sakin olun , 5 lira daha verdi ne istiyorsunuz o anlamıyor sakin olun , bakın kadın korktu sizden "falan diye, o anda yan dolmuşun şoförü geldi "abi dur ayıp napıyorsun , dur sakin ol "diye . Turistler indi . Başka bir turist çift kadın korkudan ağlıyor , onlarda indi , bu hala avaz avaz aşağıya inlere bağırmaya devam ediyor. Size o an ki durumun korkunçluğunu anlatmam imkansız. Aşagıda kadınlar ağlıyor , polis arıyorlar. Videoya çekmeyi sonradan akıl ettim. Simdi , turist neler anlatacak Türkiye insanı için her yerde. Ben bu olayın peşini bırakmayacağım. Bizim çocuğumuz da o saatte dolmuşa biniyor. Bu nasıl bir zihniyet.  Video da yumruğunu nasıl sıktığına da dikkat edelim. En etkili ,Nereye şikayet edilecekse araştırıyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı