Bodrum’da vahşet: Kedi ve köpekler kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokakta bakılan kedi ve köpekler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli yiyeceklerle zehirlendi. Olayda 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi hayatını kaybetti, yetkililer soruşturma başlattı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sokakta bakılan kedi ve köpeklerin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan zehirli yiyeceklerle zehirlendiği bir olay yaşandı. Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkiinde dün akşam saatlerinde kedi ve köpeklerin yerde hareketsiz halde yattığını fark eden vatandaşlar, durumu hemen Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen Veteriner İşleri Müdürlüğü görevlileri, zehirli yiyeceklerle zehirlendiği tespit edilen kedi ve köpeklere acil müdahalede bulundu. Ancak, müdahalelere rağmen 1'i sahipli 4 köpek ile 3 kedi yaşamını yitirdi. Diğer yandan, ağır durumda olan 4 köpeğin tedavisi sürdürülüyor.

Olayın aydınlatılması için jandarma ve zabıta ekipleri bölgede detaylı bir inceleme başlattı ve güvenlik kameralarını kontrol etti. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise bölgede temizlik çalışmalarını hızlandırarak, başka hayvanların benzer şekilde zehirlenmesini önlemek adına yoğun çaba sarf etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı