Boğaziçi Üniversitesi'nde polis saldırısı

Boğaziçi Üniversitesinde 5 öğrenci bugün sabaha karşı yapılan baskınlarla gözaltına alındı. İki öğrenci, 2. kuzey yurdunda gözaltına alınırken, bir öğrenci de evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Gözaltına...

Boğaziçi Üniversitesinde 5 öğrenci bugün sabaha karşı yapılan baskınlarla gözaltına alındı. İki öğrenci, 2. kuzey yurdunda gözaltına alınırken, bir öğrenci de evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF) yöneticisi Şafak Küçüksezer’in de olduğu bildirildi.

Evrensel'in haberine göre gözaltıları protesto etmek isteyen Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine de polis saldırdı. Gözaltıları protesto etmek için Kuzey Kampüs'te basın açıklaması yapmak isteyen öğrenciler polis tarafından engellendi. Saldırı sırasında 3 kişi daha gözaltına alındı.

19 Mart Pazartesi günü üniversite içerisinde bir grup “Afrin Operasyonunu kutlama'' adı altında üniversite içerisinde lokum dağıtmış, savaş karşıtı öğrenciler de bunu protesto etmişti. Bunun üzerine iktidar yanlısı medya savaş karşıtı öğrenciler hedef göstermişti. AKP Gençlik Kolları da Boğaziçi Üniversitesi önünde bir basın açıklaması yaparak savaş karşıtı öğrencilere ''terörist’ demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!
Borsa, Altın ve Dolar 23 Yıl Sonra Bir İlk Yaşayabilir: Alarm Zilleri Çalıyor!