Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan "Uyarmadı Demeyin!"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çevre kirliliğine karşı yeni önlemleri duyurdu. Sokak, cadde ve parklara çöp atanlara 593 TL'den 14.407 TL'ye kadar ceza uygulanacak. Özcan, "Uyarmadı demeyin!" diyerek uygulamanın yarından itibaren başlayacağını açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çevre kirliliğini önlemek amacıyla sıkı bir önlem paketini duyurdu. Sokaklar, caddeler ve parklarda çöp atanlara 593 TL ile 14.407 TL arasında değişen idari para cezaları uygulanacak. Özcan, bu uygulamanın yarından itibaren başlayacağını belirterek, "Uyarmadı demeyin!" uyarısında bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çevre kirliliğine karşı yeni bir uygulamayı sosyal medya üzerinden duyurdu. Özcan, kentteki temizlik seviyesini korumak amacıyla çöp ve izmarit atanlara 593 TL ile 14.407 TL arasında değişen idari para cezaları uygulanacağını belirtti.

Açıklamasında, "Geçen 5 yıl içerisinde Bolu, Türkiye’nin en temiz şehri oldu. Bu temizlik standartlarını devam ettirmek için kararlıyız. Yarından itibaren; sokak, cadde, kaldırım ve parklara çekirdek kabuğu, izmarit veya çöp atan herkese ayrım yapmaksızın 593 TL’den 14.407 TL’ye kadar ceza uygulanacaktır. Uyarmadı demeyin!" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.