Bolu Dağı’nda zincirleme kaza meydana geldi: 5 yaralı

Bolu Dağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. D-100 Karayolu Kaynaşlı mevkiinde gerçekleşen kazada, hafif ticari araç tıra ve otomobile çarptı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, kaza nedeniyle İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapandı. Detaylı inceleme sürüyor.

Bolu Dağı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, D-100 Karayolu Bolu Dağı Kaynaşlı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ankara yönünden İstanbul istikametine doğru ilerleyen hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu önce önündeki tıra, ardından ise bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç, refüj betonlarına çarparak durabildi. Kazada 1 çocuk da dahil olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen yetkililere haber verdi. Olay yerine hızla sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Bolu Dağı’nın İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.