Bolu’da merakla beklenen proje hizmete girdi! Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Bolu Belediyesi, Aktaş Mahallesi'ndeki Solmaz Ana Aşevi'nin yanında kurulan yeni Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası ile ihtiyaç sahiplerine destek oluyor. Modern yapısı ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken tesis, kısa sürede bölge halkının ilgisini çekmeye başladı.

Bolu Belediyesi, yeni binasında hizmete giren Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkından yardım çağrısında bulunarak, "Yapacağınız bu yardımlarla daha çok çocuğun, ailenin yüzü gülecek" dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖREN YENİ BİNA

Bolu Belediyesi, Solmaz Ana Aşevi'nin yanındaki yeni binasında faaliyete geçirdiği Hayır Çarşısı ve Gıda Bankası ile büyük ilgi görüyor. Modern ve geniş yapısıyla dikkat çeken tesis, sıfır veya kullanılabilir durumda binlerce ikinci el giyim, ev eşyası, gıda malzemesi gibi ürünleri Bolu halkına sunuyor.

TANJU ÖZCAN: "HER TÜRDEN YARDIMA İHTİYAÇ VAR"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı açıklamada, "Burada oyuncaktan ev eşyasına, ikinci el kıyafetten ayakkabıya kadar, her türlü gıda ve temizlik ürününe her şey mevcut. Boluluların yardım konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardımlarınızla daha çok güzel gülücükler dağıtabiliriz" şeklinde konuştu.

DUYARLI BOLULULAR ÇAĞRIYA YANIT VERİYOR

Özcan, Bolu halkından yardım çağrısında bulunarak, "Sağ olsunlar vatandaşlarımız çok duyarlı. Biz de vatandaşlarımızın katkılarıyla aldığımız bu yardımları ihtiyaç sahiplerimize adaletli şekilde dağıtıyoruz. Bundan sonraki süreçte de hayırsever Bolulu hemşerilerimden sıfır veya kullanmadıkları, iş görebilecek her türlü yardımlarını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!