Boluspor, 3 puan peşinde koşuyor!

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Boluspor için 3 puan çok önemli olacak! Bursaspor bu müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken, kazanma heyecanını yüksek tutuyor!

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak Boluspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Tuzlaspor maçından 3 puan almak istediklerini ve hedeflerinin play-off olduğunu açıkladı.

Boluspor, Trendyol 1. Ligandi'nin 23. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta Kocaelispor ile evinde 1-1'lik empati kuran Bolu ekibi, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, antrenman öncesi basına yaptığı açıklamada, hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.

"KOCAELİSPOR MAÇINI KAZANMAYA ÇOK YAKLAŞTIK"

Koşukavak, Boluspor'un zor dönemde ligde zirveye yaklaştığını belirterek, şöyle konuştu: "Allah'a şükür zor günleri atlattık. Buraya geldik. Kocaelispor ile oynadığımız son maçta galibiyete çok yaklaşmıştık. Kazanmayı başaramadık ama çok şükür Boluspor bugün Kocaeli'nin beraberliğini bile bozdu. Bu hepimiz için gurur verici bir durumdur. Her şeyden önce Bolulular için gurur kaynağıdır. Takımımı destekliyorlar. Birbirlerine ait olduklarını hissediyorlar. Yapmayan arkadaşlarımız var, yapıyorlar. "Onu canlı tutuyorlar" dedi.

"KAYBETMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Yalçın Koşukavak, Tuzlaspor maçının nerede oynanacağının belli olmadığını ve bunun takımı etkileyeceğini kaydetti: "Tuzla takımı kompozisyon olarak çok farklı bir takım. Hazırlanması biraz zordur. O kadar çok bilinmeyen var ki. Şu ana kadar karşılaşmanın nerede oynanacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Bu aslında oyun planlarını etkileyen bir şey. Stadı ve oynadığımız sahayı görmemiz lazım. Personel seçimi için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Nerede ve hangi şartlarda olduğumuzu bilmiyoruz. Bizim için kötü. Haber bekliyoruz. İkinci yarıya kayıpsız devam ediyoruz. Umarım kaybetmeye değil kazanmaya devam ederiz. "Umarım play-off'a kalabiliriz" dedi.

Isınma hareketleri ile başlayan idman, kondisyon çalışmaları ile devam etti. Daha sonra takım teknik-taktik idmanlar yaptı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Rıdvan Dilmen'den tepki çeken açıklama geldi! 1Fenerbahçe maçını izlemeyeceğim"
Tottenham, Raphinha İçin Barcelona'ya 70 Milyon Euro Teklif Hazırlıyor
Emre Belözoğlu: Ankaragücü'nün Tek Hedefi Önümüzdeki 6 Puandan Tam Puan Almak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal: Galatasaray Maçına Odaklandık!
Markus Gisdol: Konyaspor'un İyi Savaşı Galibiyeti Getirdi