Bomba Transfer! Galatasaray'ın Yıldızı Trabzonspor'a Geçiyor!

Yeni sezonda şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi hedefleyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Bordo-Mavililer, bu bağlamda ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızlarından birini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Trabzonspor, Ezeli Rakibinin Eski Yıldızını Hedef Alıyor!

Şampiyonluk Parolasıyla Sezonu Kapan Trabzonspor, Transferde Kolları Sıvadı!

Ankaragücü galibiyetiyle sezonu tamamlayan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni yabancı kuralı ile yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavililer, bu bağlamda ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızlarından birini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hedef: Emre Akbaba!

Edinilen bilgilere göre, Trabzonspor'un radarındaki isim, Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen Emre Akbaba. Bordo-mavililer, Akbaba'nın durumunu yakından takip ediyor ve transfer için istekliler. Bu transferde tek rakibin ise Eyüpspor olduğu öğrenildi.

Tecrübeli ve Golcü Bir Orta Saha

31 yaşındaki Emre Akbaba, şu anki piyasa değeri 1,5 milyon euro olarak gösteriliyor. Deneyimli orta saha oyuncusu, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 39 maçta görev alırken 9 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Akbaba'dan Yeşil Işık

Akdeniz ekibiyle yolları ayırmaya hazırlanan Akbaba'nın, yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. 2018-2022 yılları arasında Galatasaray forması giyen Akbaba, bordo-mavili formayla yeniden Süper Lig'de boy göstermeye hazır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.