Bombalı saldırı nedeni ile maç iptal edildi

Basketbol Spor Toto Süper Ligi’nde bugün 16.00’da oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.Terör saldırısı nedeniyle bugün bütün spor müsabakaları iptal edilen Gaziantep’te...

Basketbol Spor Toto Süper Ligi’nde bugün 16.00’da oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

Terör saldırısı nedeniyle bugün bütün spor müsabakaları iptal edilen Gaziantep’te Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından, Royal Halı G.Antep-Fenerbahçe karşılaşması ertelendi.

Ligde perşembe günü Akınçorap Yeşilgiresun ile pazar günü ise Muratbey Uşak maçlarını İstanbul’da oynayacak olan Fenerbahçe, seyircisiz de olsa yarın bu karşılaşmayı oynamaktan yana...

Konu hakkında yazılı bir açıklama yayımlayan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yaşanan terör saldırısı sonrası Gaziantep Valiliği'nin kendilerine bir yazı gönderdiğini ve yapılan talebin uygun görülüp müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İsmail Yüksek, süperstarların doktoruna emanet edilecek!
Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki maçın ilk 11'leri açıklandı
Göztepe Eyüpspor'u Deplasmanda 3-0 Mağlup Ederek Şampiyonluk Yolunda Büyük Adım Attı
Fenerbahçe Doğuş Yelken Takımı Paris 2024 için 7 Sporcuyla Kota Aldı!
Galatasaray'ın Başarısının Sırrı: Okan Buruk'un Yenilikçi Oyun Taktiği