Bonucci ve Lincoln Fenerbahçe kamp kadrosunda

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında yarın Gaziantep FK'ya konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı. Yeni transfer Leonardo Bonucci ve lisansı çıkarılan Lincoln Henrique de 22 kişilik kadroda yer aldı.

Trendyol Süer Lig'in 20. haftasında yarın Gaziantep FK'ya konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı. Yeni transfer Leonardo Bonucci ve lisansı çıkarılan Lincoln Henrique de 22 kişilik kadroda yer aldı.

YARIN GAZİANTEP FK'YA KONUK OLACAK

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında yarın Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, bu önemli müsabakaya hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde tamamladı.

FENERBAHÇE'NİN 22 KİŞİLİK KAMP KADROSU

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu, yeni transfer İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci ve lisansı çıkarılan Lincoln Henrique'nin de bulunduğu 22 kişilik ismi içeriyor. O isimler şöyle:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Mert Müldür, Serdar Aziz, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Lincoln Henrique, Fred, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder, Joshua King, Emre Mor, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı